PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Генетична схильність виправдовує лише 5% товстунів

Спадковість спричиняє зайву вагу лише у 5% випадків ожиріння

Генетична схильність до ожиріння справді існує, погоджуються у виданні «Тайм».

Але спадковість спричиняє зайву вагу лише у 5%  випадків.

Медики пояснюють – в організмі людини серед десятків тисяч генів є лише 8, які можуть мутувати. Тоді організм набирає вагу й не може скинути її, бо жири, що надходять із їжею, не перетворюються на енергію, а весь час відкладаються про запас.

Проте мутація – випадок винятковий, а не тенденція, тож в епідемії ожиріння винні передусім звички людей.

Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх