PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Найважливіший секрет замороженого лимона

Багато фахівців в ресторанах і кафе використовують або споживають весь лимон і ніщо не витрачається даремно.

Багато фахівців в ресторанах і кафе використовують або споживають весь лимон і ніщо не витрачається даремно.

Як ви можете використовувати весь лимон без відходів?

Просто .. помістити промитий лимон в морозильну камеру вашого холодильника. Після того, як лимон заморожений, візьміть вашу тертку, натріть весь лимон (не потрібно чистити його) і посипте їм ваші страви.

Посипайте його в овочеві салати, морозиво, супи, крупи, макарони, спагетті, рис, суші, страви з риби, віскі, вино …. Список можна продовжувати нескінченно.

Усі продукти будуть несподівано отримають приємний смак, якого ви, можливо, ніколи не куштували раніше.

Читайте: Десантники АТО ліквідували мінометну обслугу бойовиків

Швидше за все, ви думаєте лише про лимонний сік і вітамін С. Не більше. Лимонна шкірка містить у 5 – 10 разів більше вітамінів, ніж лимонний сік. А також це те, що ви викидаєте.

Але тепер, слідуючи цій простій процедурі заморожування цілого лимона, а потім посипаючи їм ваші страви, ви можете споживати всі ці поживні речовини і бути ще здоровішими.

Також добре, що лимонна шкірка є сильним відновником у ліквідації токсичних елементів в організмі. Тому покладіть вимитий лимон в морозильну камеру, а потім натирайте його у страви на кожен день. Це є ключем до того, щоб зробити вашу їжу смачнішою і ваше життя здоровішим і довшим! Це секрет лимона! Краще пізно, ніж ніколи, вірно?

//Econet

Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх