PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Завдяки криогеніці в Англії відроджують легендарне пиво

Закрита 1989 р. лондонська броварня знову запрацювала.

Чи допоможуть криогенні технології виживати людям, поки невідомо, а от вижити давній марці британського пива вже допомогли. Закрита 1989 р. лондонська броварня знову запрацювала.

Те, що пиво там виробляють таке ж, як і колись, пивовари гарантують, адже виготовляють його з тодішніх дріжджів, які весь цей час зберігалися при температурі мінус 196 градусів, – повідомляє mirror.

Завод Трумена у західній частині британської столиці на початку ХІХ ст. був світовим гігантом у своїй галузі, та у 70-х роках минулого сторіччя продажі впали й виробництво на підприємстві заморозили.

Фірмове пиво броварні називалося «Lazarus». Цю ж марку разом із заводом відроджують зараз нові власники.  

Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх