PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Екопродукти прямо до столу – унікальна козина ферма на Київщині (відео)

Економічні труднощі – не привід для паніки, а час реалізовувати нові ідеї та змінювати життя на краще

Започаткувати власну справу вирішили Сергій та Світлана Нестеренки. Брат і сестра – завзяті шанувальники екологічно чистої їжі, а коли зрозуміли, що вона до смаку не лише їм – покинули стару роботу, облаштували свій офіс і нині займаються доставкою екопродуктів по Києву.

Співпрацюють з 30 фермерськими господарствами. Самі заробляють і їм допомагають збувати продукцію.

Читайте: 5 порад, як відрізнити справжній сир від підробки (відео)

У Лютежі, неподалік від Києва, у приватному господарстві – понад 60 кіз. Випасають їх у лісі, де, крім трав і молодого листя, у меню – конвалії та навіть дика малина.  Удома його улюблениці ласують зерном і  хлібом.

Завдяки такому раціону молоко без специфічного козиного запаху. З нього тут же роблять йогурти, бринзу, східну страву – панір.

Дорогою до клієнта сир разом з іншими органічними харчами, привезеними з різних господарств, доправляють до столиці.  Там зважують і пакують. Деякі продукти вакуумують. Потім набір їде до клієнтів по всьому Києву. // Оксана Михайлова, Факти, ICTV


Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх