Коли можна їсти сезонні фрукти без шкоди для здоров’я (інфографіка)

Коли на прилавках з’являються сезонні фрукти, вирощені на грядках у природних умовах, а отже – безпечні для людського організму.

Коли на прилавках з’являються сезонні фрукти, вирощені на грядках у природних умовах, а отже – безпечні для людського організму.

Фахівці видання Mashable придумали просту і зрозумілу гайд-ілюстрацію про те, коли потрібно вживати основні сезонні фрукти, передає ivona.bigmir.net.

Читайте: Скільки калорій у фруктах і ягодах: таблиця 

Раніше за всіх дозріває полуниця (кінець травня), решта ягід “доходять до кондиції“ в червні-липні, а ось найбільш корисні яблука можна купити на базарі аж у серпні.

Сезонні ласощі, які сучасні супермаркети продають цілий рік, зазвичай зовсім без смаку. Єдиний період, коли можна безпечно їсти літні ягоди та фрукти – літо.

 

Інфографіка: Mashable

Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх