Продукти, які наближають смерть людини

Вживання у великих кількостях тваринних жирів підвищує ймовірність ранньої смерті, з’ясували вчені з Гарвардського університету.

Вживання у великих кількостях тваринних жирів підвищує ймовірність ранньої смерті, з’ясували вчені з Гарвардського університету.

Як пише lenta.ru, ненасичені жири, навпаки, знижують шанси померти швидше.

За словами дослідників, щоб уникнути серйозних проблем зі здоров’ям, потрібно змінити свій раціон харчування. А саме – замінити насичені жири, які містяться у вершковому маслі, салі та червоному м’ясі, ненасиченими, які присутні в олівоковом, рапсовій і соєвому маслі.

Читайте: Як алкоголь діє на організм людини (ВІДЕО)

Також вчені з’ясували, що трансжири, які містяться в м’ясних і молочних продуктах, при збільшенні їх споживання на 2% підвищують ризик передчасної смерті на 16%.

До слова, американські вчені з’ясували, в який день тижня найчастіше вмирають люди.

Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх