PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Які продукти стануть трендом у 2017 році

2017 рік стане роком ферментованих продуктів, які є чудовим джерелом корисних бактерій і сприяють нормальній роботі шлунково-кишкового тракту.

Про це заявили американські вчені, повідомляє USA Today.

Йдеться про “живі” продукти та напої, включно з натуральним кефіром і натуральним ферментованим чаєм комбуча, квасом і йогуртом, квашеною капустою, а також традиційним корейським кімчі – квашеними овочами.

Читайте: Чому їсти сало корисно: 5 причин

Крім того, фахівці прогнозують ще більше зростання популярності натуральних йогуртів і сирів, виготовлених у домашніх умовах.

Раніше експерти припустили, що головним трендом здорової їжі у 2017 році будуть продукти проти запальних процесів – куркума, імбирний чай і рослинний білок.

Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх