PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Арахіс знижує розвиток хронічного захворювання

Приблизно 80 грам арахісу під час їжі може нейтралізувати шкідливу дію жирів у крові та запобігти розвитку атеросклерозу.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Вчені Університету Пенсильванії розповіли, що після їжі судини стають менш еластичними через підвищення рівня тригліцеридів. Це також може призвести до звуження судин.

Проте арахіс допоможе уникнути такої реакції організму.

Читайте: 10 видів риби, яку не можна їсти

Ефект був перевірений на добровольцях, яких розбили на дві групи.

Виявилося, що у групі, якій давали перемелений арахіс, спостерігалося зниження тригліцеридів на 32%. Тому ніщо не заважало кровотоку.

Нагадаємо, міжнародна команда вчених з Гарвардської медичної школи з’ясувала, що кава може перевести назад біологічний годинник організму.

Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх