Чому редиска повинна бути на столі у Великдень

Обов’язково включіть редиску до щедрого великоднього меню, якщо не хочете набрати за свята зайвих кілограмів. Чим ще корисний цей перший весняний овоч?

Країна здоров’я назвала корисні властивості молодої редиски:

– зміцнення імунітету, лікування застуди та ГРВІ;

– антибіотики натурального походження – фітонциди, які містяться в редисці, допоможуть при авітамінозі, зміцнять захисні сили організму;

– редиска підвищує рівень гемоглобіну в крові, виводить шлаки і токсини;

– пектин, що міститься в редисці, допоможе вивести з організму шкідливі речовини, а гірчична олія має жовчогінну дію;

– покращує метаболізм, тому рекомендований дієтологами для тих, хто хоче схуднути;

– попереджає серцево-судинні захворювання;

– редис – овоч номер один для людей з підвищеним кров’яним тиском і захворюваннями серця.

Читайте: Класичний рецепт паски

Раніше Факти ICTV зібрали кращі рецепти великодніх страв.

Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх