PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Найкорисніший чай – із мікрохвильовки

Щоб в чаї залишалося якомога більше важливих елементів, потрібно його заварювати в мікрохвильовці.

Вчений Куан Вонг з австралійського інституту Ньюкасл кілька років вивчав, як збільшити “цінність” чашки чаю — тобто як підвищити кількість корисних елементів у ній, пише Медуза.

І ось його ідеальний рецепт:

  • Покладіть у порожню чашку чайний пакетик;
  • Налийте в чашку гарячу воду;
  • Поставте чашку з чайним пакетиком на півхвилини в мікрохвильову піч, що працює на половині потужності;
  • Дайте чаю настоятися ще хвилину.

Читайте: Як зробити з кави скраб для обличчя

Нагадаємо, лікарі вважають, що вживання зеленого чаю категорично заборонено під час похмілля.

Теги:
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх