PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Чому варто снідати – три причини

Регулярне ігнорування сніданку веде до зниження імунітету, працездатності та збільшення маси тіла.

Справа в тому, що під час сніданку всі функції організму починають працювати, як годинник.

Виробляється достатня кількість енергії, як для фізичної активності, так і для розумової діяльності.

І це знижує ризик переїдання ввечері або вночі, що веде до відкладання зайвих жирів.

Прийом їжі вранці не тільки допомагає краще запам’ятовувати інформацію і концентруватися, а й підвищує працездатність людини в порівнянні з людьми, які “снідають” кавою.

При цьому сніданок повинен складати близько 25% від вашого щоденного раціону.

Читайте: Як правильно снідати

До слова, раніше Факти ICTV писали, як правильно снідати, щоб схуднути.

Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх