PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

4 продукти для нормалізації тиску

Картопля, авокадо, квасоля та шпинат містять калій, який необхідний щодня людині для нормалізації тиску.

Про це повідомляє Країна здоров’я.

Медики радять вживати ці овочі та фрукти у необмежених кількостях, якщо ви страждає від підвищеного тиску.

Натомість людям зі зниженим тиском не варто зловживати ними, щоб не збити ще більше.

За словами лікарів, обом групам людей необхідно слідкувати, щоб раціон був збалансованим.

Читайте: Як готувати картоплю фрі – найкращі способи

До слова, раніше вчені поставили хлібобулочні вироби на перше місце в рейтингу найбільш небезпечних продуктів для здоров’я.

Фото: pixabay.com

Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх