PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

6 несподіваних продуктів, що викликають рак

Картопля і пшениця, а також овес, ячмінь, жито і кава опинилися у списку продуктів, які містять небезпечний канцероген акриламід. Його вживання сприяє розвитку онкологічних захворювань.

Картопля

Такого висновку дійшли європейські вчені, пише VistaNews.

Згідно з результатами дослідження, канцероген накопичується в цих продуктах за  температури понад 120 градусів.

У зв’язку з цим вони рекомендують європейцям замінити вівсянку і картоплю фрі рисом і кукурудзою.

Читайте: Як зробити сирники: покрокові рецепти з фото

До речі, раніше ми писали,  як приготувати домашні чіпси, які безпечні для здоров’я.

Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх