PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

4 варення, які врятують від застуди та зміцнять здоров’я

Зміцнити здоров’я восени та взимку допоможуть обліпихове, сливове, а також варення з горобини та журавлини.

Експерти радять вживати взимку обліпихове варення, багате вітаміном С. Обліпиха містить фітонциди, які борються зі шкідливими мікробами.

У свою чергу варення з горобини не тільки підвищує імунітет, але й знімає напругу, пише Сегодня.

Сливове варення багате на вітамін Р, який людський організм не може виробити сам, а також зміцнює стінки судин.

Читайте: Як знайти сімейного лікаря і чим він кращий за терапевта (ІНФОГРАФІКА)

А от варення з журавлини знижує тиск і вміст холестерину у крові. Особливо воно корисне людям, що страждають хворобами серця.

Раніше лікарі назвали найкращі продукти для сніданку, що стимулюватимуть швидкість розумової діяльності та прискорюватимуть сприйняття інформації.

Теги:
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх