PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Як закарпатський Робінзон зумів прожити без цивілізації 13 років (фото)

13 років він живе самітником у власноруч збудованій оселі поблизу колишньої університетської бази відпочинку у Кам’яниці Ужгородського району

13 років він живе самітником у власноруч збудованій оселі поблизу колишньої університетської бази відпочинку у Кам’яниці Ужгородського району.

Його будинок — це і город, де він вирощує все необхідне для свого харчування, і кухня з піччю, і спальня на так званому другому поверс, пише Varosh. Олег не терпить одноманітності, а також не шукає легких шляхів із косметичним ремонтом, а просто майже кожні три роки перебудовує свій дім.

Олег одружений на своїй, як він сам каже, платиновій білявці Наталії, і в них є 18-річний син Марк, який прекрасно готує.

Туристи й просто ті, які хочуть поспілкуватися не оминають будинок Робінзона. У свої 43 роки він молодий і цікавий співрозмовник, який на хвилі подій,

« Мої основні страви — борщ і картопля-фрі. Інколи печу картоплю, грибочки, ягоди, фрукти. Щодо обмежень, то я вегетаріанець, їм вегетаріанську термічно оброблену їжу», – розповідає Олег.

«Прокидаюся коли-як, нема жорсткого режиму, намагаюся раніше підвестися. Як у селі. Це залежить від сезону. Взимку шоста ранку — це ще ніч, а влітку — це вже день. Я живу за природнім календарем, не за людськими режимами. Мій девіз — будь природним», – каже він.

Одяг зберігається просто на кілочках. «Якби я тут ще поставив собі шафи, м’який куток, але ж це не той дизайн і місця не було би. Потрібен життєвий простір. Не хочеться сидіти на дивані. Це не мій стиль — сидіти на дивані», – додає сучасний Робінзон.

Фото: Varosh

Завантаження...
Завантаження...
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх