PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Ботулізм в Україні. Жінка загриміла до лікарні через кільку в томаті

У Хмельницькій області 59-річна жінка захворіла на ботулізм після вживання рибної консерви “кілька в томаті” промислового виробництва.

Про це повідомили у Держпродпотребслужбі.

13 липня жінку госпіталізували до Хмельницької міської інфекційної лікарні з діагнозом ботулізм середньої форми важкості.

Читайте: Як не померти від ботулізму: симптоми, що заразно та як лікуватися

За словами потерпілої, вона вживала консервовану продукцію домашнього виготовлення (тушонка зі свинини) та рибну консерву промислового виробництва (кілька в томаті).

Нагадаємо, з початку року в Україні зареєстровано вже 90 випадків захворювання на ботулізм, 9 із яких закінчились смертельно.

Завантаження...
Завантаження...
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх