PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Українці визначили 10 найулюбленіших національних страв

10 найулюбленіших національних страв визначили українці, провівши півторамісячне голосування.

10 найулюбленіших національних страв визначили українці, провівши півторамісячне голосування.

Лідер – це, звичайно ж, борщ. Його щороку з’їдають півмільярда літрів. Далі йдуть деруни, домашня ковбаса, сало, вареники, капусняк, холодець, налисники, порося та замикає рейтинг – яблучний пиріг.

Знайти нових шанувальників української кухні організатори голосування сподіваються серед іноземців. Листівки з національним меню роздаватимуть на залізниці та у аеропортах вже під час футбольного чемпіонату.

Але й українську молодь хочуть відволікти від суші, нагадавши про бабусину смакоту. Не можуть втриматися від смачних спогадів співаки та актори, зокрема холодець Тамарі Яценко нагадує вихідний день з дитинства. // ICTV

Завантаження...
Завантаження...
Завантаження...
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх