В Україні є справжня столиця перцю (відео)

Так називають закарпатську Велику Добронь. Тут люди масово вирощують солодкий червоний перець. Підсушують його і перемелюють на паприку

«ФАКТИ» розшукали справжнісіньке «село з перцем»!

Так називають закарпатську Велику Добронь. Тут люди масово вирощують солодкий червоний перець. Підсушують його і перемелюють на паприку.

Кожне обійстя у ці дні оздоблене червоними гірляндами з перцю.

Овоч нанизують на нитки або складають у вузькі мішечки. І місяць сушать на сонці.

В угорській національній кухні жодна страва не обходиться без запашної, червоної, солодкої паприки.

Закарпатські угорці вже десятиліттями вирощують перець і виготовляють з нього приправу.

Щороку продають десятки тонн духмяної й корисної для здоров’я спеції.

Детальніше у сюжеті.

// ICTV

Завантаження...
Завантаження...
Завантаження...
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх