PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

В Україні є справжня столиця перцю (відео)

Так називають закарпатську Велику Добронь. Тут люди масово вирощують солодкий червоний перець. Підсушують його і перемелюють на паприку

«ФАКТИ» розшукали справжнісіньке «село з перцем»!

Так називають закарпатську Велику Добронь. Тут люди масово вирощують солодкий червоний перець. Підсушують його і перемелюють на паприку.

Кожне обійстя у ці дні оздоблене червоними гірляндами з перцю.

Овоч нанизують на нитки або складають у вузькі мішечки. І місяць сушать на сонці.

В угорській національній кухні жодна страва не обходиться без запашної, червоної, солодкої паприки.

Закарпатські угорці вже десятиліттями вирощують перець і виготовляють з нього приправу.

Щороку продають десятки тонн духмяної й корисної для здоров’я спеції.

Детальніше у сюжеті.

// ICTV

Завантаження...
Завантаження...
Завантаження...
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх