PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

На фронті тушонка нагадує вологі серветки (відео)

Один із кухарів 13-го батальйону розповів про постачання продуктів на передову та їх якість.

Щоб розібратися з постачанням продуктів та їхньою якістю журналісти «Дістало!» поїхали під Артемівськ до бійців 13-го батальйону територіальної оборони. Один із кухарів 13-го батальйону розповів про постачання продуктів на передову та їх якість.

Місяць тому 13-й батальйон вийшов з Дебальцевого і тепер облаштовуються на новому місці. Олександр Руденко – один із кухарів, показав журналістам своє робоче місце.

— На такій кухні ми готуємо їсти. Хотілося б, звичайно, так як ми живемо у 21-му столітті, отримати польові автокухні – ПАКи…

Боєць каже, що серйозних проблем із постачанням продуктів до 13-го батальйону нема:

— Держава привозить картоплю, буряк, моркву… По якості ці овочі – нормально, як для весни. Ось капуста промерзла – її викидаємо. Це лук – думаю, непогана якість.

Кухар Олександр жартує – буває, завозять таку тушонку, яку можна їсти навіть вегетаріанцям. Бо там, імовірно, обійшлись без м’яса.

— Називається тушонка – «армійська». Склад тушонки аналогічній до складу вологих серветок: Е450, емульгатор, стабілізатор.

Завантаження...
Завантаження...
Завантаження...
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх