PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLmFkdGVsbGlnZW50LmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjExL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Вчені назвали найогидніший смак для людини

Нейробіолог з Браунського університету Рейчел Херц вважає, що найогиднішим смаком для людини є гіркий.

Про це повідомляє портал Вести.Медицина.

Відмова від чогось гіркого допомагає людині залишитися в живих, оскільки гіркота присутня у багатьох отруйних продуктах.

Нейробіолог також вважає, що для кожної людини різні продукти будуть огидними.

Читайте: Коли люди починають гладшати – визначено вік

За її словами, підлітки вчаться любити пиво і каву, тому що вони бачать, що їхні однолітки п’ють пиво і каву. А дорослі люди додають в салати гірку зелень, тому що вона надзвичайно корисна.

До слова, команда південнокорейських вчених встановила, що прийом їжі на самоті підвищує ризик виникнення метаболічного синдрому, що приводить до відкладення черевного жиру.

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка