PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

5 рецептів м’ясних страв на Старий Новий рік – відеорецепти

Із закінченням Різдвяного посту можна дозволити потішити рідних чимось смачненьким, тим паче, що свята ще тривають! Пропонуємо вам спробувати оригінальні страви з різних видів м’яса: курки, свинини, яловичини, баранини та кролика.

Запашна телятина з легким кускусом, пряна свиняча вирізка з сирним пюре чи ніжний кролик з яблуками? Такі страви задовольнять навіть найзавзятішого гурмана і прикрасять будь-яке святкування Старого Нового року. Обирайте і готуйте!

Яловичина з часником і кус-кусом

Інгредієнти:

  • Яловичина – 200 г
  • Часник – 50 г
  • Борошно -20 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Оливкова олія – 30 г
  • Сіль, перець – за смаком.

Інгредієнти на Кус-кус:

  • Кус-кус – 100 г
  • Вода або бульйон – 100 г
  • Часник – 5 г
  • Чилі перець – 5 г
  • Базилік – 2 г
  • М’ята – 1 г
  • Орегано – 1 г.

Приготування:

Свинина з сирним пюре

Інгредієнти:

  • Свиняча вирізка – 200 г
  • Оливкова олія – 10 г
  • Чебрець – 4 гілки
  • Картопля – 250 г
  • Цибуля-шалот – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Сіль, перець – за смаком
  • Масло вершкове – 30 г
  • Молоко – 70 г
  • Сир з цвіллю – 50 г
  • Сухарі панірувальні – 50 г
  • Кріп – 10 г
  • Петрушка – 10 г
  • Помідор – 1 шт.
  • Листя салату – 5 г.

Приготування:

Шніцель з баранини

Інгредієнти:

  • Баранина – 200 г
  • Морква – 50 г
  • Цибуля ріпчаста – 50 г (половина середньої цибулини)
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Огірок – 80 г (1 шт. середнього розміру)
  • Йогурт (несолодкий) – 125 мл
  • М’ята – 3 листочка
  • Орегано – 2-3 г (1/2 ч. ложки)
  • Петрушка – 5 г
  • Цедра лимона – 2-3 г
  • Салат – 1 лист
  • Лаваш (вірменський) – 1 лист
  • Помідор – 10 г
  • Чебрець – 1 гілка
  • Соняшникова олія – 5 мл
  • Оливкова олія – 10 мл
  • Сіль, перець – за смаком.

Приготування:

Куряче філе з картоплею

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 100 г
  • Гірчиця – 1 ч. ложка
  • Лимонний сік – 1 ч. ложка
  • Перець-чілі – ½ шт.
  • Солодкий перець – 1 шт. середнього розміру
  • Помідор – 200 г
  • Яблуко – 30 г
  • Часник – 11 зубчиків
  • Цибуля-шалот – 1 шт.
  • Картопля -150 г
  • Кінза – 5 г
  • Орегано – 10 г
  • Петрушка – 5 г
  • Чебрець – 15 г
  • Соняшникова олія – 40 мл
  • Сіль, перець – за смаком.

Приготування:

Парфе з кролятини

Інгредієнти:

  • Кролик (філе) – 200 г
  • Цибуля-шалот – 20 г
  • Вершкове масло – 20 г
  • Вершки – 20 г
  • Чебрець – 2 гілки
  • Вода – 15 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Спаржева квасоля – 50 г
  • Яблука – 200 г
  • Цукор – 50 г
  • Біле вино – 20 г
  • Сіль, перець – за смаком.

Приготування:

Читайте: Привітання зі Старим Новим роком 2018

Факти ICTV також зібрали 10 найкращих ворожінь на Старий Новий рік.

Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх