PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

В’єтнамсько – українське підприємство годує Європу й Азію (відео)

Для «Маревен Фуд Україна» немає недосяжних задач

Не усі кампанії виживають у період кризи.

Але для «Маревен Фуд Україна» немає недосяжних задач.

Завод у Білій Церкві забезпечує роботою більше п’ятисот людей.  

За місяць тут виробляють 25 мільйонів одиниць доступних продуктів швидкого харчування.

“Хто хоче працювати, той знаходить можливості, а хто не хоче – знаходить причини. Ми бачимо, чщо у складнощах є й можливості”, – каже генеральний директор “Маревен Фуд Україна” Хай Ха.

Українське борошно  для вермішелі та яєчної лапші торгової марки «Роллтон» поставляють щодня та перевіряють кожну партію у лабораторії, а найсучасніше обладнання і власна котельня дають якісний результат – продукцію експортують у більш ніж десять країн Європи та Азії.  

“У виробництві лапші яєчної і вермішелі швидкого приготування ми використовуєм муку українського виробництва тільки вищого сорту, сировину, яку ми примаєм, відповідає усім європейським стандартам”, – поянюють технологи.

6 грудня завод відвідав посол В’єтнаму Нгуєн Мінь Чі. Він високо оцінив роботу виробництва, у яку вкладено 40 мільйонів доларів.

Компанія не зупиняється на досягнутому і робить усе для підняття і так високих показників якості.

 


 

Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх