PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLmFkdGVsbGlnZW50LmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjExL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Науковці винайшли «антипохмільний» бутерброд

Фахівці з Лондонського університету оприлюднили рецепт сендвіча, який, імовірно, полегшить страждання від похмілля. Про це пишуть іноземні ЗМІ.

Фахівці з Лондонського університету оприлюднили рецепт сендвіча, який, імовірно, полегшить страждання від похмілля. Про це пишуть іноземні ЗМІ.

Він має складатися зі скибочки житнього хліба та викладених на нього смажених овочів із сардинами й сиром.

Науковці запевняють, що такий бутерброд поліпшить самопочуття, підніме настрій, зніме роздратування та втому. Овочі поповнять запаси вітамінів і антиоксидантів, підвищать захисні функції організму, а риба заблокує метаболіти алкоголю за допомогою омега-3 жирних кислот.

Британські фахівці запропонували ще кілька страв, які допоможуть упоратися з похмільним синдромом. У цьому випадку можна з’їсти бутерброд з авокадо, тунцем і кунжутом або приготувати відварну пісну яловичину, підсмажити до неї буряки із соусом чилі й викласти все на листя шпинату. // УНН

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка