PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLmFkdGVsbGlnZW50LmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjExL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Топ-5 найнебезпечніших місць у будинку

Яким би не був порядок у вашому будинку, існують місця, в яких накопичується найбільша кількість мікробів.

Про 5 домашніх небезпек, які можуть підірвати ваше для здоров’я, пише Ліза.

Водопровідний кран

Кран постійно контактує з брудними руками. Крім того, в місцях із підвищеною вологою – ідеальні умови для розмноження бактерій. Аби захистити організм, двічі на тиждень обробляйте поверхню крана дезинфікуючим розчином.

Рушники

Залишивши вологі рушники на пральній машині, ви власноруч створюєте умови для збільшення кількості мікробів. Краще вивішуйте мокрі рушники на балкон.

Унітаз

Найбільш небезпечними є місця, до яких ви торкаєтеся найчастіше, – обідок і сидіння унітазу, а також важіль зливу. Мити руки після туалету вчать не просто так.

Читайте: Чи помрете ви в найближчі 5 років – тест

Губка для миття посуду

Після миття посуду чи протирання столів на губці часто залишаються вода чи залишки їжі. Саме вони чудово підходять для появи цілих колоній мікробів. Аби захистити свій організм, краще щодня обробляти ці предмети розчином оцту.

Морозильна камера

Не всі мікроби гинуть за низьких температур, деякі з них дуже добре переносять холод. Тому мити морозильну камеру необхідно два-три рази на місяць.

Ми також писали про те, як правильно харчуватися в холодну погоду.

Теги:
Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка