PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLmFkdGVsbGlnZW50LmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjExL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Villa Krim поповнилася колекцією Авторського вина

Українські виробники докладають величезних зусиль, щоб відродити старовинні традиції національного виноробства. За 25 років незалежності вдалося виростити виноградники європейських сортів.

Прикладом тому може служити висока відмітка міжнародної компанія Ipsos Comcon, яка провела дослідження українського ринку вина в 2016 році. Особливу відзнаку отримала торгова марка Villa Krim.

– Створюючи Авторську колекцію, ми не використовуємо стандартні купажі. Таким чином, об’єднуємо характер різних ділянок теруару, роблячи смак  продукту більш самобутнім, – розповідає головний технолог Боян Борисов.

Завдяки новому підходу до виробництва, компанія реалізувала свою ідею, створивши авторську колекцію.

Сорти винограду для купажів підбирали таким чином, щоб з одного боку підкреслити їхні індивідуальні особливості, а з іншого – гармонійно розширити палітру смаків та ароматів.

– Ми працюємо з такими сортами винограду: білі – СHARDONNAY,  SAUVIGNON,  і MUSCAT TRAMINER , червоні – CABERNET, PINOT NOIR і MERLOT. А наш контроль виробництва і нові купажі, забезпечують особливий смак, – говорить Боян Борисов.

В Україні торгова марка Villa Krim для виробництва своєї продукції, використовує повний цикл виробництва – від вирощування винограду, до розливу в пляшки.

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка