PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLmFkdGVsbGlnZW50LmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjExL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

МАУ і Sky Food Services представили літнє бортове меню

Міжнародні авіалінії України (МАУ) і кейтерінгова компанія Sky Food Services презентували нове меню для пасажирів на весняно-літній період.

Оновлений раціон українського авіаперевізника налічує 108 позицій різноманітних страв. Крім традиційного тут є вегетаріанське, кошерне і безлактозне харчування. При приготуванні їжі використовуються лише натуральні та свіжі продукти, не допускається використання консервантів, штучних ароматизаторів і барвників, а також ГМО.

Літнє меню МАУ від Sky Food Services включило до свого раціону все найкраще з зимового. Однак основний акцент в ньому приділяється сезонному фактору, тому в меню багато салатів, свіжих фруктів і овочів. На думку президента МАУ Юрія Мірошникова, раціон харчування, який представляє авіаперевізник – це важлива складова гідної конкуренції на ринку. Також це суттєвий фактор для комфорту і задоволення від подорожі.

– Ми приділяємо велику увагу якості харчування на борту і його різноманітності. Тому вибираємо надійного партнера. У нашому бізнесі він повинен відповідати численним критеріям авіаційної безпеки і підтверджувати це відповідними сертифікатами. Таким нашим партнером є Sky Food Services. Спільними зусиллями ми розробили нове меню і зараз святкуємо першу річницю плідної співпраці, – підкреслив Мірошников.

У свою чергу, генеральний директор міжнародного аеропорту Бориспіль Павло Рябікін акцентував увагу на тому, що гідна конкуренція на сьогоднішній день забезпечується завдяки взаємодії різних структур, до яких відносяться і перевізник, і аеропорт, і кейтеринг. За його словами, загальна задача всіх служб – створити максимум комфорту і безпеки пасажирів.

Презентація весняно-літнього раціону авіакомпанії проходила в кілька етапів. Легкі закуски, десерти і напої професіонали Sky Food Services представили на борту нового літака МАУ. Борт Boeing 737-800, який буде літати на середньомагістральні рейси, поповнив авіапарк перевізника 4 квітня. Саме в цей день повітряне судно нового покоління пасажирської ємністю на 186 крісел прибуло з Сіетла, в якому знаходиться завод авіавиробника.

В рамках презентації бортового раціону також був представлений виробничий цех кейтерингової компанії, з якою співпрацюють головні українські авіалінії. Він оснащений сучасним технологічним обладнанням, яке гарантує якість їжі і безпеку її виробництва.

– Ми застосовуємо сучасні технології, які дозволяють зберігати якість продукту. На кожному кроці у нас відбувається контроль. Також ми застосовуємо технологію су-вид. Вона має на увазі приготування продукту без впливу повітря при низькій температурі. Продукт залишається м’яким, ніжним і соковитим, – прокоментував шеф-кухар Sky Food Services Андрій Морозюк.

У той же час генеральний директор кейтерингової компанії Наталія Ямпільська зазначила, що у виробника є високотехнологічне обладнання, яке дозволяє досконально контролювати виробничий процес.

– Щодня ми годуємо для тисячі пасажирів, це дуже добре і приємно. Але також це велика відповідальність, адже на борту літають і діти, і дорослі, і літні люди, і люди, які не переносять певних продуктів. Розробляючи раціон харчування, ми думаємо про те, щоб воно підійшло всім пасажирам, – пояснила вона.

Гендиректор компанії також розповів про три ключові критерії роботи компанії – безпеку, якість та бездоганний смак їжі. Крім цього, за її словами, пасажири часто залишають свої відгуки, підказують поєднання продуктів, які вони хотіли б бачити на борту літаків МАУ.

На підтвердження слів про якість приготування їжі, Наталя Ямпільська показала сертифікат відповідності вимогам міжнародного стандарту ISO 22000: 2005. Компанія отримала його в березні 2017 року. Цей документ підтверджує, що на підприємстві Sky Food Services готується безпечна продукція. Також отриманий сертифікат дає можливість працювати з міжнародними авіакомпаніями.

Читайте: Названо найдешевше день для авіаперельотів в 2017

До слова, авіакомпанія Сondor запустить рейси з Анкоріджа, Біллінгса, Бойсе, Бозмен, Венатчи, Юджина, Фербанкса, Фресно, Сіетла, Лос Анджелеса, Сан-Франциско та інших міст США до Києва.

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка