PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLmFkdGVsbGlnZW50LmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjExL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Індекс сала: як за рік зросли ціни на м’ясо і ковбаси

За 2017 рік м’ясна продукція подорожчала в середньому на 40%, а найбільше сало – на 80%, далі свинина – на 55%, ковбаса варена – 34%, курка – на 31%, її філе – 30% і яловичина – на 29%

сало

Про це у Facebook повідомив голова Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

За його словами, у порівнянні з минулим роком свинина додала у ціні 39 грн, сало – 32 грн, яловичина – 26 грн, ковбаса варена і філе курки – по 21 грн, а курка в тушці – 13 грн.

– На кінець січня кілограм яловичини з кісткою можна було купити в середньому за 117 грн, свинини – за 110 грн, філе курятини – за 92 грн, варену ковбасу – за 83 грн, сала – за 72 грн, а тушку курки – за 55 грн, – пише експерт.

Дорошенко також зазначив, що овочевий кошик зріс у ціні за рік на 35%.

Читайте: Ціни на продукти у 2018 році – що подорожчає і коли

Раніше в НБУ заявили, що на кінець 2018 року ціни на продукти і послуги підвищаться в середньому на 8,9%.

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка