PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTMxOSIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJGYWt0eV9GdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1jb250ZW50X2lkPSJmYWt0eS5pY3R2LnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLmFkdGVsbGlnZW50LmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjExL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Київська влада намагається cтримати ціни

У Києві обмежено рівень рентабельності та торговельні надбавки на основні харчі.

Як повідомляє прес-служба Київської міськадміністрації, це передбачено розпорядженням голови столичної міськадміністрації Олександра Попова “Про регулювання цін на основні продовольчі товари”.
Згідно з розпорядженням, граничний рівень рентабельності, зокрема, на виробництво борошна пшеничного й житнього не може перевищувати 8%, хліба вагою понад 0,5 кг із пшеничного борошна вищого гатунку, виробів для діабетиків – 12%.

Граничну торговельну націнку на м’ясо птиці, варену ковбасу, молоко, сир, сметану, вершкову й рослинну олію, яйця встановлено в розмірі 10%; на борошно, макаронні вироби, крупи, цукор – 12%; яловичину, свинину, хліб – 15% без урахування витрат на їхнє транспортування в міжміському сполученні.

Крім того, Головне управління цінової політики Київської міськадміністрації щодня здійснює моніторинг оптово-відпускних цін на борошно пшеничне й житнє, яловичину, свинину, м’ясо птиці, ковбасні вироби, молоко молочні вироби, яйця курячі, цукор-пісок, рослинну олію.

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Завантаження...

Вгору Вгору
Вверх

    Знайшли помилку в тексті?

    Помилка